CREDO CENTAR - Centar za uređenje i opremanje interijera, privatnih, poslovnih i ugostiteljskih objekata

Asortiman: Keramičke, kamene i porculanske pločice, stakleni i kameni mozaici, sanitarije i sanitarna oprema, oprema i namještaj za kupaonice, wellness i fitness oprema, miješalice i tuševi, parketi i podne daske, tapete i zidne obloge, kamini i peći

ASORTIMAN

QUICK DELIVERY SERVICE - servis brze isporuke

Poštovani kupci Credo Centra, za sve one kojima se žuri i čije gradilište ne može čekati, u suradnji s našim partnerima, uveli smo poseban servis brze isporuke robe! Ukoliko ništa ne pronađete na našem velikom izboru lagera pločica, sanitarija, miješalica, kupaonskog namještaja i parketa, nudimo Vam mogućnost izbora proizvoda po narudžbi uz mogućnost isporuke robe u rekordnom roku, ponekad za samo 5 radnih dana! Posjetite naše salone, napravite svoj izbor i zatražite nas rok isporuke!

Keramičke pločice

Ponuda keramičkih pločica u Credo Centru najveća je i najsvestranija ponuda na tržištu. U ponudi su pločice raznih dimenzija uključujući i ekstremno velike ploče od čak 300x150cm. Keramičke pločice iz ponude Credo Centra prije svega ističu se svojom kvalitetom koju garantiraju najbolja i najveća svjetska imena te brandovi iz industrije keramike.

U ponudi imamo pločice različitih svojstava (keramika, porculan, kamen...), različitih namjena (vanjske, unutarnje, fasadne, industrijske, bazenske pločice...) te različitih stilova - od rustikalnih dekor pločica do keramike najmodernijeg izgleda i tehnika obrade.

Mozaik pločice

Kao i u slučaju keramike, ponuda mozaik pločica u Credo Centru jednostavno je neograničena. Kod mozaika prije svega moramo istaknuti raznovrsnost ponude: stakleni mozaici, dekorativni mozaici, kristalni mozaici, kameni mozaici te slikovni mozaici koji se mogu naručiti prema željama kupca.

Sanitarije, oprema i namještaj za kupaonice

Proizvođači sanitarija i opreme za kupaonice iz naše ponude jedni su od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača takve opreme na svijetu, a zahvaljujući njihovom iznimno širokom proizvodnom asortimanu u mogućnosti smo vam ponuditi najkvalitetnije proizvode za svačiji stil, ukus i džep: umivaonici, bidei, wc školjke i pisoari, kade i tuš kabine, ormari, ogledala, police... od opreme za male sanitarne čvorove u ugostiteljskim objektima, kupaonice i sanitarne prostore u vašem privatnom ili poslovnom objektu, do opreme za hotele i luksuzne apartmane napravljene po najvišim higijenskim standardima današnjice.

Wellness i fitness

Ponuda fitness i wellness opreme raznolika je i obuhvaća širok spektar proizvoda za kućnu i profesionalnu upotrebu. Tako u ponudi imamo masažne kade i bazene tvrtke Jacuzzi, sprave i sisteme za vježbanje talijanske tvrtke Technogym, te saune i turske kupelji tvrtke Effegibi. Iz ponude možemo istaknuti modularno rješenje turske kupelji Hammam tvrtke Effegibi koja se u potpunosti može prilagoditi svakom kupcu uzimajući u obzir njegove prostorne mogućnosti te željeni stil uređenja kupelji odabirom boja i materijala funkcionalne i dodatne opreme (rasvjeta, stolice, klupe, umivaonici, tuševi i sl.).

Miješalice i tuševi

Miješalice njemačkih tvrtki Dornbracht, Kludi i Hansgrohe (AXOR) predstavljaju sam vrh svjetske ponude miješalica. Ističu se svojom kvalitetom koju garantira dugogodišnja tradicija proizvodnje i inovativnosti u proizvodnim procesima, te očaravajućim dizajnom kojeg potpisuju neka od najvećih imena industrijskog dizajna kao što su Philippe Starck, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud i dr.

Parketi i podne daske

Parketi tvrtke Hain koje zastupamo u našoj ponudi izrađeni su od potpuno prirodnih materijala (hrast, bambus, orah, trešnja, jasen, smreka, ariš, javor, breza, bukva). Osim višeslojnih dasaka (2 ili 3 sloja) koje predstavljaju standardnu ponudu tvrtke Hain, kupcima možemo ponuditi i masivne podne daske od punog drveta (hrast i dimljeni hrast) te XXL Castelo seriju (europski hrast, dimljeni hrast) koja se ističe ekstremno velikim dimenzijama podnih dasaka širine od 16 do 34 cm te dužine od 3 do čak 5 metara.

Kamini

Kamini Focus jedinstveni su proizvodi i predstavljaju umjetnička djela u prostoru. Proizvode se u Francuskoj, svaki kamin je jedinstven i numeriran, a većina modela nagrađena je etiketom Flamme Verte (zeleni plamen) koja se dodjeljuje isključivo proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde ekološke i energetske učinkovitosti.
Dominique Imbert, idejni tvorac i dizajner Focus kamina stvorio je bezvremenski oblikovane objekte koji su ušli u stalan postav vodećih svjetskih muzeja suvremene umjetnosti te su nezaobilazan dio uređenja prestižnih javnih i privatnih prostora.