CREDO CENTAR - Centar za uređenje i opremanje interijera, privatnih, poslovnih i ugostiteljskih objekata

Proizvodi tvrtke FOCUS: Unikatni ručno rađeni samostojeći te viseći i ugradbeni kamini i peći

FOCUS - Kamini

FOCUS

Brand Focus u vlasništvu je ateljea Dominique Imberta, idejnog tvorca i dizajnera Focus kamina čija priča započinje 1967.g. u ruševnoj kućici srednjovjekovnog sela u blizini Montpelliera. Prvi kamin Dominique Imbert stvorio je iz čiste potrebe jer njegov atelje nije imao nikakvu mogućnost grijanja prostora, a posjetitelji atelja vidjevši ručno izrađenu ''kreaciju'' čudnog oblika, zainteresirali su se i poželjeli imati nešto slično u svojim kućama...

Danas, sjedište tvrtke još uvijek se nalazi u istom selu, zapošljava više od 80 ljudi, u ponudi ima više od stotinu modela kamina, a osim više desetaka nagrada koje su dobili za svoje kreacije treba spomenuti kako se pojedini modeli nalaze u stalnim postavima nekoliko svjetskih muzeja moderne umjetnosti, uključujući i Guggenheim Museum u New Yorku.

Svaki Focus kamin jedinstven je i numeriran, a većina modela nagrađena je etiketom Flamme Verte (zeleni plamen) koja se dodjeljuje isključivo proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde ekološke i energetske učinkovitosti.